Sardinele noastre cu conținut redus de sare în ulei de măsline și lămâie conțin 0,30 g de sare, ceea ce reprezintă cu 50% mai puțină sare decât o conservă medie de sardine de pe piață. Nu adăugăm sare ingredientelor, dar peștele o conține în mod natural. Cu toate acestea, sunt foarte gustoase deoarece alegem sardine de foarte bună calitate, prinse în vârful sezonului, astfel încât să fie bogate în omega 3, și le conservăm proaspete. Sunt preparate în mod tradițional, conservate manual, pentru o calitate optimă.
Sardinele noastre cu conținut redus de sare în ulei de măsline și lămâie poartă sigla Bleu-Blanc-Cœur deoarece au o superioritate nutrițională: sunt bogate în omega 3, în special acizi grași cu lanț lung, cum ar fi EPA și DHA, pentru a contribui la o sănătate bună. Consumul lor este esențial, pentru a contribui în continuare la un echilibru nutrițional optim. Valoarea nutrițională de referință în acizi grași pentru un adult care consumă 2000 kcal pe zi este de 250 mg pe zi pentru EPA și 250 mg/zi pentru DHA. Aportul de omega 3 la 100 g de sardine în ulei de măsline este de 2 g.
Sardinele noastre sunt delicioase servite cu pâine bună și unt sărat. De asemenea, le puteți scurge și pasa cu cremă de brânză pentru a face rillettes care se servesc ca aperitiv.
Ingrediente
SARDINE, ulei de măsline extravirgin, lămâie (4%). Sardine pescuite în nord-estul Oceanului Atlantic și debarcate în Bretania.