Piperada este un fel de mancare tipic Țarii Basce. Conserva conține: ardei roșu Espelette și ardei galben 44%,ton 30%,ceapa,tomate,ulei de masline,vin alb, oțet de Modena,sare
100g / 440 Kj / 106 Kcal
Greutate neta: 200g
Greutate drenata:200g
Fabrica OLASAGASTI din Markina, Bizkaia are o tradiție veche si rădăcini adânci atât în Mările Cantabrice, cât și în Marea Mediterană. Povestea începe la sfârșitul secolului al XIX-lea, când nonno Salvatore Orlando a ajuns prima oară pe țărmurile Getaria, în Gipuzkoa, fiind unul dintre pionierii italieni care a introdus tehnicile de sărare îndelungate pe coasta Cantabriei, unde încă nu era cunoscută.
Produs ready to eat. Trebuie consumat după deschiderea conservei, nu necesită gătire sau încălzire. Poate fi consumat de oricine, inclusiv de copii, vârstnici, cu excepția celor alergici la pește. Dacă nu este consumat în întregime,puneți-l într-un recipient închis la frigider până la 3 zile.
Comparare
Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.
A fost adaugat la favorite!