ÎNCĂLZIȚI ÎNAINTE DE A SERVI
Dulceața untului combinat cu puterea aromatică a usturoiului într-o rețetă gourmet și autentică. Servit la cele mai importante restaurante cu stele, untul Beillevaire prin delicatețea aromelor sale învăluie subtil aromele delicate ale sardinelor din Saint-Gilles-Croix-de-Vie. Această împerechere perfectă și originală, trebuie sa o degustați fierbinte ca entrée sau fel principal.
SARDINE proaspete 70%, unt artizanal(stoarcerea de apă se face manual în putină de lemn rotativă,vezi foto) 27%, sare, usturoi 0,8%
Greutate neta: 115 gr
Greutate bruta: 132 gr
La conserverie la Perle de Dieux est reconnue Entreprise du Patrimoine Vivant.. Saint-Gilles-Croix-de-Vie, est le territoire français labellisé Site Remarquable du Goût. Ce label repose sur l’accord exceptionnel entre le savoir-faire, les grandes qualités gustatives de la sardine, le travail des marins et des sardinières et la richesse du patrimoine. Saint-Gilles-Croix-de-Vie est un des 71 sites français à pouvoir se targuer de ce label, au même titre que les huîtres de Cancale et les moules de Bouchot de Pénestin.