Scoicile NAVAJA (RAZOR CLAM) sunt pescuite in estuarele din Galicia atunci când mareea este la reflux, ele sunt ingropate in nisip, astfel fiind necesară o spălare manuală foarte atentă. Sunt conservate într-o saramură pentru a-și păstra aroma proaspătă, oceanică. Se pot trage la tigaie cu ulei de măsline și lămâie, se pregătește o gremolată proaspătă din ierburi proaspete, pesmet si coaja de lamaie care se presara peste scoici. Conserva contine 8-10 bucati. Ingrediente: Scoici “briceag”(Molusca)(Ensis magnus),apa si sare
Greutate netă: 115g
Greutate drenată: 65g
Valoare energetică: 100g / 440 kJ /105 kcal
Produs ready to eat. Trebuie consumat după deschiderea conservei, nu necesită gătire sau încălzire. Poate fi consumat de oricine, inclusiv de copii, vârstnici, cu excepția celor alergici la pește. Dacă nu este consumat în întregime,puneți-l într-un recipient închis la frigider până la 2 zile.
Scrie un review