Baies roses, poivres blanc, noir et vert, coriandre
La Perle des Dieux se inspiră din plăcerile de neratat ale verii pentru a vă oferi sardine la grătar! Nu este nevoie să aprindeți grătarul ... Deschideți cutia de sardine și bucurați-vă ... mai întâi cu ochii: fiecare pește mic argintiu a fost făcut la grătar înainte de a fi montat delicat in coutia de conserva. O muncă minuțioasă, efectuată manual, care evidențiază armonios urmele grătarului pe pielea peștelui. Apoi, este o explozie gustativă: prospețimea sardinelor se amestecă cu gustul subtil al grătarului, sporit de combinatia cu cinci tipuri de condimente. Veți aprecia această rețetă plină de caracter pe pâine prăjită sau ca ingredient principal cu un triunghi de quiche subțire!
La fel ca toate celelalte rețete conservate de sardină, aceasta poate păstra cel puțin un an, pentru un gust mai puternic și o textură chiar mai fină.
Pescuite la cateva mile de coastă intre Saint-Gilles-Croix-de-Vie, l’Ile d’Yeu, Noirmoutier si l’Ile de Ré.
SARDINE proaspete 77%, ulei de măsline extra virgin 20%, piper roz, piper alb, piper negru coriandru, sare
Scrie un review