STOC EXISTENT IN ROMANIA ȘI LIVRARE GRATUITĂ PESTE 299 LEI
FANGST

FANGST

FANGST înseamnă „captură” în scandinavă – și este numele companiei noastre mici. Suntem înrădăcinați în natura nordică și cultura alimentară.
Este misiunea noastră să facem mese și gustări gustoase din ceea ce prindem, recoltăm și vânăm. În apele, câmpuri și păduri din nord. Cu respect pentru natură și măiestrie gastronomică. Conservat și gata de servit
Suntem inspirați de „pescarii-vânători-culegători” preistorici care au trăit din ofrandele naturii. A fost cu siguranță o viață grea, cu perioade de foame și griji cu privire la următoarea masă. Așadar, ne bucurăm să trăim vremuri cu multă mâncare și confort (pentru majoritatea dintre noi). Și recunoaștem că agricultura durabilă este necesară pentru a suplimenta alimentele din sălbăticie.
Cu toate acestea, în eforturile umane de a ne elibera de condițiile dure de viață ale sălbăticiei, poate că am pierdut ceva. Am învățat cum să cultivăm eficient aproape fiecare centimetru al Pământului pentru a face alimente care nu sunt deloc sănătoase pentru noi. Mulți dintre noi trăiesc o viață aglomerată cu mese rapide și, pe parcurs, am pierdut legătura și respectul față de natură.
Să facem câțiva pași înapoi. Mănâncă mai mult din alimentele simple pe care le oferă natura și mai puțin din alimentele foarte procesate. Mai multe fructe de mare și plante și mai puțină carne. Și să ne facem timp pentru a împărți o masă bună fără stres. În jurul șemineului sau a mesei.
Vezi mai multe produse
HERPAC

HERPAC

Herpac s-a născut în 1986, de către frații Pacheco. După ce au lucrat mulți ani în mica lor piață de pește din Barbate și datorită numelui bun pe care l-au obținut, Francisco și Diego decid să înceapă să vândă mojama, uscând-o manual, fără alte elemente decât soarele și vântul, în unitatea lor de pe strada Hermanos Romero Abreu. Astăzi au facilități centrale de 8.500 de metri pătrați, trei magazine proprii și cincizeci de angajați și sunt prezenți în 10 țări.
Cele aproape o sută de referințe ale sale, printre care se remarcă și conservele de ton roșu și produsele afumate artizanale, au primit nenumărate premii naționale și internaționale, și se găsesc în cele mai importante magazine și spații gourmet din țară. 
În plus, fabrica sa primește anual mii de vizite de la diverse naționalități, unde este prezentată în direct arta străveche a ronqueo-ului de ton.
Vezi mai multe produse

ORTIZ

Ortiz bonito del Norte
Vezi mai multe produse

POINTE DE PENMARC'H

Fondată în 1920 în Guilvinec, fabrica bretonă de conserve de pește Pointe de Penmarc'h selectează cele mai bune sardine proaspete și ingrediente de înaltă calitate, cum ar fi uleiul de măsline extravirgin, și dezvoltă rețete pentru a le îmbunătăți. 
Celebrele Penn Sardin au jucat și joacă un rol important în prepararea conservelor de pește. Numele „Penn Sardin”, care înseamnă „cap de sardine” în bretonă, este dat femeilor care pregătesc sardine în fabricile de conserve din Douarnenez. De asemenea, se referă la forma coșcilor pe care le purtau cândva când lucrau. Acești bretoni, renumiți pentru calitatea lucrărilor lor manuale, se numesc și astăzi Penn Sardin. O tradiție care contribuie la reputația lui Douarnenez. Gesturile acestor muncitori din trecut sunt reproduse astăzi, în fabrica noastră, în același mod. 
 
Vezi mai multe produse
TARIFENA

TARIFENA

LA TARIFEÑA fost fondată în 1910 de Salvador Pérez Quero. 
Este cea mai veche marca a acestei fabrici de conserve. De mai bine de un secol, La Tarifeña este o marca emblematică în Andalusia, generând locuri de muncă și menținând metoda artizanală și tradițională de producere a conservelor de melva, canutera melva, macrou( caballa de Andalucia PGI / IGP) și ton.

 

Vezi mai multe produse

Lista marci

Lista marci

Suport clienti Luni - Vineri 8:00 - 17:00; Sambata 9:00 - 16:00

0733404404 ola@conservas.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!