FANGST înseamnă „captură” în scandinavă – și este numele companiei noastre mici. Suntem înrădăcinați în natura nordică și cultura alimentară.
Este misiunea noastră să facem mese și gustări gustoase din ceea ce prindem, recoltăm și vânăm. În apele, câmpuri și păduri din nord. Cu respect pentru natură și măiestrie gastronomică. Conservat și gata de servit
Suntem inspirați de „pescarii-vânători-culegători” preistorici care au trăit din ofrandele naturii. A fost cu siguranță o viață grea, cu perioade de foame și griji cu privire la următoarea masă. Așadar, ne bucurăm să trăim vremuri cu multă mâncare și confort (pentru majoritatea dintre noi). Și recunoaștem că agricultura durabilă este necesară pentru a suplimenta alimentele din sălbăticie.
Cu toate acestea, în eforturile umane de a ne elibera de condițiile dure de viață ale sălbăticiei, poate că am pierdut ceva. Am învățat cum să cultivăm eficient aproape fiecare centimetru al Pământului pentru a face alimente care nu sunt deloc sănătoase pentru noi. Mulți dintre noi trăiesc o viață aglomerată cu mese rapide și, pe parcurs, am pierdut legătura și respectul față de natură.
Să facem câțiva pași înapoi. Mănâncă mai mult din alimentele simple pe care le oferă natura și mai puțin din alimentele foarte procesate. Mai multe fructe de mare și plante și mai puțină carne. Și să ne facem timp pentru a împărți o masă bună fără stres. În jurul șemineului sau a mesei.Vezi mai multe produse
Herpac s-a născut în 1986, de către frații Pacheco. După ce au lucrat mulți ani în mica lor piață de pește din Barbate și datorită numelui bun pe care l-au obținut, Francisco și Diego decid să înceapă să vândă mojama, uscând-o manual, fără alte elemente decât soarele și vântul, în unitatea lor de pe strada Hermanos Romero Abreu. Astăzi au facilități centrale de 8.500 de metri pătrați, trei magazine proprii și cincizeci de angajați și sunt prezenți în 10 țări.
Cele aproape o sută de referințe ale sale, printre care se remarcă și conservele de ton roșu și produsele afumate artizanale, au primit nenumărate premii naționale și internaționale, și se găsesc în cele mai importante magazine și spații gourmet din țară. În plus, fabrica sa primește anual mii de vizite de la diverse naționalități, unde este prezentată în direct arta străveche a ronqueo-ului de ton.Vezi mai multe produse
Fondată în 1920 în Guilvinec, fabrica bretonă de conserve de pește Pointe de Penmarc'h selectează cele mai bune sardine proaspete și ingrediente de înaltă calitate, cum ar fi uleiul de măsline extravirgin, și dezvoltă rețete pentru a le îmbunătăți.
Celebrele Penn Sardin au jucat și joacă un rol important în prepararea conservelor de pește. Numele „Penn Sardin”, care înseamnă „cap de sardine” în bretonă, este dat femeilor care pregătesc sardine în fabricile de conserve din Douarnenez. De asemenea, se referă la forma coșcilor pe care le purtau cândva când lucrau. Acești bretoni, renumiți pentru calitatea lucrărilor lor manuale, se numesc și astăzi Penn Sardin. O tradiție care contribuie la reputația lui Douarnenez. Gesturile acestor muncitori din trecut sunt reproduse astăzi, în fabrica noastră, în același mod. Vezi mai multe produse
Rosa Mirás și Antonio Muiños, galicieni de pe coastă. Un proiect de familie cu vedere la mare
Această mică firmă de conserve cu vocație internațională, specializată în alge produse ecologic, dedică timp și spațiu și preparării altor fructe de mare din Galicia: conserve delicate de icre de arici de mare, ficat de monkfish a cărui aromă și textură au obținut o bună calificare a specialiștilor, midii. cu alge marine, infuzii de alge marine, paste cu griș de grâu cu alge marine și alte produse cu toată savoarea și bogăția Atlanticului.
Colectare manuală reglementată și durabilă cu scufundări subacvatice în zone autorizate
Marea Galiciei este foarte fertilă. Confluența Oceanului Atlantic cu Marea Cantabrică creează un sistem marin de o bogăție inegalabilă. Fâșia marină, între paralele, care trece prin Galiția este cea mai bogată din lume în floră marină datorită orelor sale de soare. Avem grijă de mare și avem grijă de grădina noastră subacvatică, pentru că avem clar că marea este sursa noastră de viață și viitorul planetei pământ.Vezi mai multe produse
LA TARIFEÑA fost fondată în 1910 de Salvador Pérez Quero.
Este cea mai veche marca a acestei fabrici de conserve. De mai bine de un secol, La Tarifeña este o marca emblematică în Andalusia, generând locuri de muncă și menținând metoda artizanală și tradițională de producere a conservelor de melva, canutera melva, macrou( caballa de Andalucia PGI / IGP) și ton.