Herpac prezintă morrillo de ton roșu în ulei de măsline, o nouă referință în ediție limitată de la fabrica de conserve din Barbate Andalucia care îi va încânta pe iubitorii de ton roșu. Cu o savoare si textura asemanatoare cu ventresca, morillo se bucura de un mare prestigiu gastronomic. În plus, conține un indice mare de grăsimi care îi conferă o aromă care o diferențiază de orice altă carne de restul tonului și o textură unică irezistibilă pentru palat.
Pentru a menține morillo-ul de ton roșu în condiții optime, acesta trebuie păstrat într-un mediu răcoros și uscat până la consum. Odată deschis, se păstrează la o temperatură rece între 0º și 4ºC. În plus, data sa preferată de consum este de 5 ani de la data producției. Partea de ton roșu a tonului roșu (Thunnus thynnus), atât capturată și crescută, cât și din zonele FAO ale Mediteranei și Atlanticului. Ingrediente:Morillo de ton roșu și ulei de măsline.
Greutate netă 245 gr
Greutate dreantă 185 gr
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.