SCOICI SCOICI* fără corali 23%, LAPTE reconstituit degresat, OUĂ întregi, ALBUȘURI DE OU, UNT, SMÂNTÂNĂ proaspătă, făină de GRÂU, carne de CRAB brun (Cancer pagurus), agent de creștere: (bicarbonat de sodiu și pirofosfat disodic, sare).*Chalmys opercularis sau Pecten maximus, pescuit în Oceanul Atlantic de Nord-Est.
Această rețetă delicioasă este preparată cu scoici atent selecționate . Serviți acest sufleu ca aperitiv, direct în pahar, însoțit de o salată verde. Pur și simplu desfaceți capacul paharului și puneți-l în cuptorul preîncălzit la 220°C timp de 10-15 minute. Puteți folosi și cuptorul cu microunde timp de 1-2 minute. După ce s-a umflat, tot ce mai rămâne de făcut este să îl savurați. Scoici, ouă întregi, crème fraîche, unt, albuș de ou pentru o textură aerisită și drojdie pentru a crește.