ANȘOA À LA BASQUE 200g

OLASAGASTI
Anșoa à la Basque. Deschide și savurează.
Aceste nu sunt anșoa sărate, nici marinate în oțet ca și boquerones. În schimb, sunt  prăjite în ulei de măsline cu usturoi și chili. Cei de la Olasagasati spun ca o conserva mai mare va permite peștelui sa se îmbine mai bine cu uleiul si celelalte ingrediente. 
Anșoa(Engraulis Encrasicholus) 53%,ulei de masline 45%, usturoi, piper cayenne, oțet de vin,sare

100g / 686 Kj / 164 Kcal
Greutate neta: 190g
Greutate drenata:100g

Cod Produs: OLSALAB200 Ai nevoie de ajutor? 0733404404
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Fabrica OLASAGASTI din  Markina, Bizkaia are o tradiție veche si rădăcini adânci atât în ​​Mările Cantabrice, cât și în Marea Mediterană. Povestea  începe la sfârșitul secolului al XIX-lea, când nonno Salvatore Orlando a ajuns prima oară pe țărmurile Getaria, în Gipuzkoa, fiind unul dintre pionierii italieni care a introdus tehnicile de sărare îndelungate pe coasta Cantabriei, unde încă nu era cunoscută.
Produs ready to eat. Trebuie consumat după deschiderea conservei, nu necesită gătire sau încălzire. Poate fi consumat de oricine, inclusiv de copii, vârstnici, cu excepția celor alergici la pește. Dacă nu este consumat în întregime,puneți-l într-un recipient închis la frigider până la 3 zile.

 

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 8:00 - 17:00; Sambata 9:00 - 16:00

0733404404 ola@conservas.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!