Ardei iute (piment) + roșie + usturoi (ail) = Pitomaïl
O rețetă creată de Georges Hilliet, fondatorul fabricii de conserve, care avea obiceiul să pregătească o variantă mai condimentată a sardinelor cu roșii pentru consumul personal.
Aici, sardinele sunt acoperite cu un sos delicios din ardei iute (piment), roșii și usturoi (aïl) (de unde „Pitomaïl”) pentru a crea o combinație îndrăzneață.
Greutate neta:115gr.Sardine (70%), ulei de arahide (10,6%), ulei de măsline extravirgin, concentrat de roșii (7,8%), apă, sare, usturoi tocat (0,09%), oțet , ardei iute (0,08%), condimente
Energie 1409 kJ / 340 kcal
Grasimi 29,5 g
(Acizi saturati) 5,3 g
Carbohidrați 0,7 g
(Zaharuri) 0,7 g
Proteine 17,4 g
sare 0,6 g
Valori nutritive pentru: 100g