Scoicile NAVAJA sunt pescuite in estuarele din Galicia atunci când mareea este la reflux, ele sunt ingropate in nisip, astfel fiind necesară o spălare manuală foarte atentă. Ingrediente: Scoici “briceag”(Molusca)(Ensis magnus),apa si sare
Greutate netă: 115g
Greutate drenată: 65g
Valoare energetică: 100g / 440 kJ /105 kcal
Premiile LiderPack 2016 au recunoscut studioul de design MOS Barcelona pentru ambalajele sale inovatoare PEPUS conservas, acordând premiul pentru cel mai bun ambalaj alimentar.
Pepus a fost un pescar din Vilassar de Mar, oraș în care se află și Espinaler. Acesta obișnuia să meargă în taverna Espinaler în fiecare zi,devenind un bun prieten al familiei Tapias, Pepus fiind o persoană foarte populară în sat. În 2003, Miquel Tapias lansează a doua marcă de conserve Espinaler destinată exportului și decide să-și onoreze prietenul într-o formă specială, alegând numind această gamă de conserve „Pepus”
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.