Acest sos aperitiv acidulat și ușor picant este popular în Barcelona, unde este picurat pe conserve, chipsuri de cartofi proaspeți, măsline dolofane, anșoa prăjite, gazpacho ... sau Bloody Mary.
Fabricat după aceeași rețetă din 1950. Conține: oțet, ardei roșu și condimente selectate.
Greutate netă: 92ml
Valoare energetică: 100g /31 kJ. / 7 kcal
O oră durează calatoria cu trenul din Barcelona pe coasta Maresme până în frumosul orășel Vilassar de Mar, este o escapadă populară pentru turiștii de vară, dar este de asemenea, acasă la Espinaler, o bodega foarte populară pentru catalani. Acest restaurant are o tradiție de generații și este încă funcțional în ziua de azi. Aici vă puteți simți ca un adevărat catalan, sorbind un pahar de vermut cu sifon, fară de care nu ar merge conservele marcă proprie.
Comparare
Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.
A fost adaugat la favorite!