Agar-agar este o polizaharidă naturală extrasă din diverse tipuri de alge roșii (Rhodophyceae), o găsiți în benzi albe. Agar agar este o opțiune vegană de gelatină „tradițională”. Pentru utilizare alimentară ca gelifiant și stabilizator în gemuri, jeleuri, sucuri, prăjituri, iaurt, flan și caș; ca agent de ingrosare in concentratii mici in creme, inghetate, maioneza si alte sosuri. Poate fi consumat în mod natural în supe și salate
Hidratare: . Introduceți benzile de agar în apă caldă (50ºC / 122ºF). După 20 de minute capătă o textură fibroasă. Dupa 2-3 ore va fi gelatinos.
Fierbere: Pentru a fi utilizat ca agent de gelifiere sau de îngroșare. Se fierbe banda de agar timp de 4 minute în timp ce se agită pentru a facilita dizolvarea. Odată dizolvat, se lasă să se răcească. Gelatina agar-agar își păstrează textura chiar și la 40ºC. Textura foarte moale 0,8 g / 500 ml Textura moale 1,5 g / 500 ml Textura tare 5 g / 500 ml Textura foarte tare 7 g / 500 ml Rezultate bazate pe testele efectuate de PORTO-MUIÑOS. Recomandăm ca fiecare utilizator să-și efectueze propriile teste și să-și verifice rezultatele specifice.
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.