Ingrediente: sardine (peste), ulei de masline, rosii, ceapa, ardei rosu, vin, faina (gluten), condimente si sare.
Greutate neta: 115 gr Greutate drenata: 85 gr
Sardinele înăbușite și prajite „Xoubas” Ramon Peña provin din estuarele Galitiei. Odată ajunse în fabrică, sardinele se curăță și se eviscerează manual, se tavălesc în făină după care se prăjesc în ulei de măsline și apoi se conservă cu un sos de casă.
Vă sfătuim să-l serviți cu salate sau pâine prăjită cu roșii în sezon și brânză cu consistență semi moale.
Conservele lui Ramon Pena pot fi găsite în cele mai prestigioase restaurante și magazine din întreaga lume.
Valoare energetică (calorii) 739Kj / 178Kcal; 12 g grăsimi saturate 1,9 g; carbohidrați 2,6 g zaharuri 0,8 g; 15 g proteine; sare 0,52 g
În Cambados (Galicia), în jurul anului 1920, a fost înființată o mică fabrică de conserve de pește și crustacee. Ani mai târziu, această fabrică a devenit una dintre cele mai importante din Galicia. Punctul cheie al succesului a fost angajamentul calității, reținându-l drept fundamental al filozofiei companiei după trei generații.
Cu a 3-a generație, Conservas Hijos de Ramón Peña, S.L. începe o nouă etapă. Este din 1993 când își concentrează traiectoria către o mai selectată, prestigioasă și de mai mare calitate, alegând pentru brand cele mai bune materii prime (de la Rías Gallegas și Atlantic), întotdeauna în cel mai tradițional mod.
Prin această schimbare, compania se concentrează pe obținerea unui produs de cea mai bună calitate și să păstreze un nivel ridicat de control în timpul procesului și al ingredientelor, cum ar fi uleiul de măsline, boia de ardei, etc. Ramón Peña oferă peste 50 de produse, punând în evidență moulstele ,scoicile și de asemenea, sardinele mici, anghilă, cod și icre de merluciu.
Scrie un review