Salicornia este o plantă maritimă comestibilă, cultivată de horticultori din nordul Finistèrei. Particularitatea acestei culturi vine din udarea ei cu apă de mare!
Salicornia este bogată în săruri minerale, iod, fier, magneziu, vitamina B12.
SARDINE* (Sardina pilchardus), salicornii în oțet (salicornus 8,7%, apă, oțet de spirt), UT bătorat 7%, apă, sare, alge marine (spaghete de mare, dulse, salată verde, wakame), ulei de măsline extravirgin, corniș, capere, ceapa, salota, usturoi, ierburi (busuioc, oregano, rozmarin, cimbru), otet de rachiu, otet de cidru. Poate contine urme de MOLUSTE si CRUSTACEE. *Prins în Oceanul Atlantic de Nord-Est
Greutate neta: 115 gr
Greutate bruta: 132 gr
Sardinele noastre la tigaie vă vor readuce la bucătăria de altădată. Gustul bun al untului batut breton le conferă o textură moale unică. Gata rapid, sunt delicioase de la sine dar se potrivesc foarte bine cu legume, orez sau gris pentru a face un cuscus delicios... Tot ce trebuie sa faceti este sa turnati conserva intr-o tigaie la foc mediu. Așteptați câteva minute până se rumenesc sardinele și este gata!