PUJADO SOLANO BOQUERONES 110gr - ANȘOA MARINATE

PRODUS ARTIZANAL – HAND MADE. SEMI-CONSERVAT
FAO 27 VIIIc (GOLFUL BISCAY) GREUTATE NETA: 110g GREUTATE DRENATA: 75g

INGREDIENTE: Anșoa (Engraulis encrasicolus), ulei de floarea soarelui, oțet de vin si sare de mare. 

În spatele acestor fileuri de anșoa/hamsii se află un proces lung de preparare în care fileurile sunt tăiate manual, urmând tehnici tradiționale care au fost practicate în Santoña de peste un secol. „Sobadoras de Santoña”- breasla femeilor ; cu mâinile lor experte, sunt însărcinate să fileteze și apoi să selecteze cele mai bune fileuri pentru a oferi un produs de înaltă calitate.

DATE NUTRITIONALE (100g): ENERGIE 194 Kcal/811 KJ, GRASIME 11,3 g, DIN CARE SATURATE 1,86 g, CARBOHIDRATI 2 g, DIN CARE ZAHAR, 1 g, PROTEINE 22,27 g, SARE 4g

Cod Produs: PUJBOC110 Ai nevoie de ajutor? 0733404404
  • Descriere
  • Video (1)
  • Review-uri (0)

Pescuitul - Plasa de pește este plasată vertical pentru a înconjura bancul de pești. Pescarii lucrează în întregime de la suprafață fără ca nimic să atingă fundul oceanului. Această metodă de pescuit, cunoscută sub numele de pescuit cu plasă(seine fishing), este pe integral durabilă și ecologică, asigurând conservarea speciei. Purtăm sigiliul MSC, care ne certifică utilizarea metodelor durabile și trasabilitatea produselor noastre.

Selecția și curățarea - Peștele folosit vine direct de pe piață și se prepară în termen de opt ore de la capturare. Primul pas este selectarea celor mai fine exemplare pentru a oferi file de hamsii albe de cea mai buna calitate. Peștele este apoi curățat bine cu apă.

Preparat proaspăt - Spre deosebire de anșoa macerate în sare, hamsiile albe marinate nu suferă un proces lung de conservare cu sare. Peștele este procesat proaspăt, în câteva ore de la capturare, pentru a-i asigura prospețimea și calitatea maximă. Deoarece este preparat proaspăt, nu are aditivi sau conservanți.

Marinarea în oțet - Ansoa albă este marinată timp de aproximativ 48 de ore întrun amestec de apă, oțet și sare, ceea ce conferă produsului aroma sa tipică. Din această rețetă și proces de preparare se obține un file care este foarte carnos și suculent, o textură care poate fi obținută doar printr-o procedură strict manuală.

Filetare manuală - „Sobadoras” sunt însărcinate să fileteze și să selecteze ansoa albă și să le ambaleze în diferite formate pentru diferitele piețe

Ambalare manuală - Fileurile de hamsii albe sunt clasificate ca semiconservate. Pentru a le conserva, fileurile sunt acoperite cu cel mai bun ulei de seminte de floarea soarelui sau de masline.

 

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 8:00 - 17:00; Sambata 9:00 - 16:00

0733404404 ola@conservas.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!