Despre ARROYABE:
Timp de secole, coasta bascilor din nordul Spaniei a fost locul prielnic unei industrii de pescuit înfloritoare. Aici, în micul port din Bermeo, Rufino Arroyabe a înființat o afacere de conserve în 1898. Apele calde ale curentului marin călăuzesc bancurile de ton spre Golful Biscaya, în călătoria de 3.000 mile de la locul lor de depunere a icrelor din Marea Sargasso. În perioada iunie-noiembrie, tonul este pescuit de pescarii basci și cea mai bună din această captură este păstrată de Arroyabe, o firmă familială din portul de pescuit din Bermeo. La fel ca tonul, acesta păstrează hamsii(anșoa), scoici și țipar de mare.
Tonul, de exemplu, este prins doar folosind tijă și linie, o metodă cu impact scăzut, care nu dăunează fundului marin și nu capturează alte specii, așa cum s-ar întâmpla cu traulere. După cum vă așteptați, toate produsele sale sunt certificate ca fiind sustenabile de către Marine Stewardship Council (MSC).
Peștele este apoi pregătit manual de muncitori pricepuți și experimentați, care selectează cu atenție cele mai bune bucați. Majoritatea sunt ambalate în ulei de măsline, ceea ce îmbunătățește textura netedă și aromată a peștelui. Unele sunt conservate în apă, ceea ce reduce numărul de calorii al produsului, în timp ce altele sunt ambalate în escabeche - un sos marinada cu ulei și oțet, o metodă tradițională de conservare a peștilor care a fost folosită înainte de apariția sterilizării.
Oricare ai alege, poți fi sigur de calitate. De zeci de ani, fructele de mare Arroyabe au fost apreciate pe scară largă la ele acasa în Țara Bascilor, unde le gasești în meniurile restaurantelor, cluburilor choko și barurilor pintxo din San Sebastian și toata Țara Bască. Acum te poți bucura de el acasă.
Comparare
Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.
A fost adaugat la favorite!